Book-it.gr, Βιβλία για Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών και όχι μόνο...

Τηλ.: 2108050578, 2108045285, 2108050579

books Συνολικά βιβλία 31324

Βιβλία arrow Νέες κυκλοφορίες arrow Η επανάσταση του ύπνου - Συγγραφέας: Arianna Huffington - Εκδόσεις Διόπτρα

Η επανάσταση του ύπνου - Συγγραφέας: Arianna Huffington - Εκδόσεις Διόπτρα

Το book-it.gr σας προτείνει να επιλέξετε λογοτεχνικα βιβλία απο την κατηγορία των λογοτεχνικών μας βιβλιών και να επωφεληθείτε από τις απίστευτες τιμές τους.

Εκδόσεις ΔιόπτραΗ επανάσταση του ύπνου - Μεταμορφώνοντας τη ζωή σας, νύχτα με τη νύχτα (Συγγραφέας :Arianna Huffington)

Λιγα λόγια για το βιβλίο :

Για όλους όσοι κουράστηκαν να νιώθουν κουρασμένοι

Ολοένα και περισσότερος κόσμος είτε αντιμετωπίζει προβλήματα με τον ύπνο του είτε δεν κοιμάται αρκετά με αποτέλεσμα να έχει σοβαρές συνέπειες στην υγεία, στην αποδοτικότητα, στις ­σχέσεις και τελικά στην ευτυχία του.
Η ιδρύτρια και εκδότρια της Huffington Post, Arianna Huf­­­­f­ington, έπειτα από μια τραυματική εμπειρία σωματικής κατάρρευσης λόγω έλλειψης ύπνου και εξάντλησης, επαναπροσδιορίζει τη σχέση μας με τον ύπνο καταδει­κνύοντας ότι πρόκειται για μια βασική ανθρώπινη ανάγκη.
Η προσέγγιση που ισχύει τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με την οποία η έλλειψη ύπνου είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε για την επαγγελματική επιτυχία καταρρίπτεται από τη συγγραφέα.

Αυτό που χρειαζόμαστε δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια επανάσταση. Μόνο αλλάζοντας ριζικά τη σχέση μας με τον ύπνο μπορούμε να ξαναπάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας.

Η Eπανάσταση του Ύπνου κρούει τον κώδωνα για την παγκόσμια κρίση ύπνου, και μας προσφέρει έναν λεπτομερή οδηγό και πολύτιμες συμβουλές, καθώς και ερωτηματολόγια που μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή, την κοινωνία και τον κόσμο μας.

Τo θεμέλιo μιας ευτυχισμένης, υγιούς και παραγωγικής ζωής είναι o καλός νυχτερινός ύπνος – κι όμως, πολλοί από εμάς δυσκολευόμαστε να σβήσουμε το φως και να πατήσουμε το «off» στον εγκέφαλό μας. Η Επανάσταση του Ύπνου είναι μια πολύτιμη πηγή για όποιον θέλει να χτίσει σωστά την απαραίτητη συνήθεια του ύπνου.
Gretchen Rubin, συγγραφέας του The Happiness Project
Η κυρία Huffington ασχολείται με το θέμα της επιδεινούμενης σχέσης μας με τον ύπνο και τις σοβαρές συνέπειές της στην υγεία και στην απόδοσή μας, σε ένα συναρπαστικό και προσιτό σε όλους βιβλίο.
Gene Block, Πρύτανης του UCLA, και καθηγητής Ψυχιατρικής και Βιοσυμπεριφορικών Επιστημών
Αν ακολουθήσετε τις σοφές συμβουλές της Arianna για να χτίσετε ξανά τη σχέση σας με τον ύπνο –να γίνετε φίλοι του αντί να τον πολεμάτε– θα αλλάξετε τη ζωή σας και θα έρθετε και πάλι σε επαφή με τον πιο συμπονετικό και έξυπνο εαυτό σας.
Mark Williams, επίτιμος καθηγητής Κλινικής Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης
Η Arianna μας δείχνει ότι μερικές φορές χρειάζεται να κοιμηθούμε για να ακουστεί δυνατά η φωνή μας! Ότι ο ύπνος δεν είναι απλώς απαραίτητος για την υγεία μας, αλλά και για να μας βοηθά να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μερικές φορές πρέπει απλώς να κοιμηθούμε για να αντεπεξέλθουμε!
Sheryl Sandberg, Facebook COO και συγγραφέας του Lean In
Ο ύπνος είναι ο καλύτερος διαλογισμός.
Δαλάι Λάμα


Παράμετροι Κατηγορίας: Βιβλία
Εκδοτικός Οίκος ΔΙΟΠΤΡΑ
ISBN 978-960-605-832-5
Έτος 2019
Σελίδες 464
Γλώσσα Ελληνικά

Τιμή:
€13.95

Τρόποι Παραγγελίας, Αποστολής & Πληρωμής

Παραγγελία μέσω του web site μας www.book-it.gr ή μέσω τηλεφώνου 210.805.0578 (10 γραμμές) ή μέσω fax στο 2108050573.
Αποστολή προϊόντων σε όλη την Ελλάδα με Γενική Ταχυδρομική

Πληρωμή με Αντικαταβολή, Πιστωτική Κάρτα , Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αν δεν βρίσκετε κάποιο βιβλίο

Το site ενημερώνεται συνέχεια με νέα βιβλία. Αν δεν βρίσκετε κάποιο βιβλίο δεν σημαίνει ότι δεν το έχουμε. Επικοινωνήστε στο τηλ. 2108050578 ή στείλτε email: info@book-it.gr για να σας γνωρίσουμε τιμές.

book-it-partner.jpg